Blog

Google Website Translator Gadget

Chat




Zack dE gReAt

mE aNd mY LiFe

[READ]|[LEARN]|[SPREAD]|
zackhashim. Powered by Blogger.

Follow by Email

Followers

My FB Fanpages

Contest

cLick..cLick..

Cinta!!..

Saturday, November 27, 2010 - - 0 Comments

'awak..saya ni bukan macam ape yang awak sangka..saya k0t0r awak..saya hina..saya xda maruah..saya xcantik..kenapa awak nak dengan saya..saya xde pape dah nak bagi kat awak..cari lah perempuan lain..'
kepada 'saya'..awak xpenah k0t0r di hati saya..awak xhina pada pandangan mata saya..awak masih bermaruah bagi saya..kecantikan awak mampu buat hati saya cair..cerita masa lampau awak,sila abaikan..awak manusia,saya manusia..xda manusia yang xpenah xwt kesilapan..awk cuma nampak silap awak..awak xtaw lagi dulu saya macam mana..awak xperlu kata awak jahat..awak k0t0r..xperlu!..bukan awak nilai siapa diri awak k..tutup buku lama awk..kunci dalam peti..buang kunci tu..last skali..buang 0r tanam peti 2..end 0f st0ry k..awak nak tau knapa saya masih tetap nak jadikan awk suri dalam hidup saya?sebab awak ad sifat JUJUR..kalau awak xda sifat JUJUR,suatu hari nanti,xmustahil awk akan tipu saya..cukup la saya terasa tertipu sebelum saya knal awak..
Awak..saya xnak mintak yang bukan2..saya xdapat nak bagi awak yang bukan2..asalkan awak dapat h0rmat saya..sayang saya..percaya saya..saya akan berusaha untuk buat hidup awak bahagia..insyaallah..
Saya sayang awak sepenuh hati saya..t0l0ng terima pinangan family saya..



3 times accidently!!!..wTf!!..

Wednesday, November 3, 2010 - - 0 Comments



Hurm...exciden..exciden..n exciden..this year..3 times already..s**T..wht i gonna tell to my dad..hurm..the worst part is..it continued!!!..wht the h....start from sept...n now..octo already..still continued..how i want to go to work!!..damn..why it must happen straight..but..tht not make me angry enough..what make me angry enough..where r my fren..is it i'm lonely??..have no fren??..i think..it is alot in my phone book list..but..when i call them..nobody care..is tht a fren..shit..i should delete it when i first meet them i think..argghhh..busannye ckp english..jgn mlayu lg senang..bengang btol laa..ade kwan pn mcm xde kwn..wt menyemak je aku letak nme kt  dalam phone book list ak..msing2 xbuleh harap..bukan nye ak nk mintak duet korng pn..ntah laa..buat baik salah..xbuat baik pn salah..bile wt baik je..asik kena pijak..aku wt jahat..org plak xsuke..dunia..dunia..macam haram btol..xpe laa..adat merantau..susah senang kena laa sendri tanggung..tp..xkn aku yg da beso pnjg ni nk duduk bwh ketiak bapak aku je..nti da kawen..asal xcukup duet je..mntk bapk aku..klo cmtu..bik suruh bapak aku je kawen..senang..hurm..sekarnag ni..makna kawan pn aku dah xtaw..ade laaa dalam 2 3 org tu tolon..tp..yg lain..hampeh..nme je 1 tmpat kije..1 syif..ari2 jumpe..pegi kije sme2..tup..tup..bile aku susah cmni..sorg pn xnmpk btg idong..kwan ke nmenye??,,..ni lg sekor..da la pnjm duet aku..kate nk wt beli brg antaran kawen..jnji 2 3 ari je..ni da nk msuk sebulan..xde kabo brite..niat mmg la nk tolon..tup..tup..time kite tecepit cmni..tepon..xde ny nk angkat2..mcm nk lari2 plak..klo setakat seposen 2 tu xde3 hal la..ni smpai beratus..mmg sje cari nahas laaa...ni pn silap2 da tukar no tepon..xnk aku kol..cibai btol..ade je bnde nk wt aku sakit ati..alamat mkin kurus laa aku..tiap2 bulan asik pikir..duet..duet..duet..kn bgus klo aku pegng daun bleh jadi not rm100..senang sikit..nk pegi kije je petik daun mngge depan umh..dapt 3 helai seari..mau trus tukar kete aku..idop ni btol laaa kate org..ade jatuh bangun..tapi..bile aku pikir2 kn balik..aku ni asik jatuh je..bkn takat jatuh dah ni..da tertiarap..tersungkur da..xde pn daat bangun..igat idop bekawan ni,buleh la tolon papah kalau jatuh..ni x,..di tinggal kn sorg2 tertiarap..siallllll btolllll laaaa...apesal la aku dilahirkan sebegini rupe..kn bgus klo aku lahir2 je..jadi bendera malaysia ke..anak ayam ke...dapat gak bebakti kt org..ad gak laaa yang nk hargai jase aku..susah btol jadi "ORANG"..jd org2 pn xsusah cmni..damn..

P/S : akhir kate..ade sape2 nk join aku bunuh diri malam ni??jom laaa..tp..pepehal..isi form dulu ye..damn..life so cruel to me..kepada insan2 yg berkenaan..aku da malas nk cakap..ade otak..lu org pikir laaa sendri..